Día: inicio 2 de octubre 10h30 a 12h

Presentación: 18 de septiembre 10h30

imparte: Adriana Lloret, educadora infantil AEMI i terapeuta manual holística.

Durant el temps, les vivències personals, els voluntariats i comentaris d’altres pares que m’han fet en les classes de massatge infantil, han fet que busqui la manera  de poder ajudar a les famílies, en no caure en el roll social, la soledat, individualitat i rivalitat, ja que això es transmet a la criança. Ja de per si, la criança és difícil, perquè ningú neix com a pare, i a través de les vivències vas formant-te com a tal. La criança, és complicada i dura pels mateixos pares, imagina’t si a més a més estàs immers en la soledat!


Vivim en una societat competitiva i solitària en l’àmbit laboral, personal i familiar, però això, ho hauríem de canviar, buscant la part cooperativa social en tots els àmbits quotidians. Per aquest motiu ha nascut ESPAI TRIBU, el nou projecte personal  per ajudar a totes aquelles mares i pares, avis i àvies, tiets i tietes, cangurs… que se senten sols en la criança de l’infant.


Un Espai on col.laboro amb els centres que treballo, dedicat a mares i pares amb inquietuds, on es puguin fer preguntes i resoldre dubtes, sobre la criança dels seus fills. Un espai on seran benvinguts tots els membres de la unitat familiar. Totes aquelles persones que estiguin en contacte amb el vostre fill i vulgueu anar a una en la seva educació.


Farem quedades setmanals ,DIMECRES a les 10.30h, on cada un podrà exposar els seus dubtes, pors, opinions… i un cop al mes un convidat SORPRESA per parlar sobre temes de criança, temes interessants per a tots vosaltres.

Us espero el dia 18 de Setembre a Espai Di Natur, on faré la xerrada informativa de l’Espai Tribu. I el 2 d’Octubre comencem amb moltes ganes un nou grup TRIBU.

Coneix l’ Adriana

Al llarg dels anys, veient la dificultat del vincle, entre pares i fills i com això perjudica en l’àmbit familiar, social, personal, comunicatiu… he buscat una manera on poder transmetre, als pares, la importància del vincle des que es neix. Per aquest motiu, vaig estudiar la formació d’educadora de massatge infantil per poder ajudar als pares i donar les eines i/o recursos, per trobar i fomentar aquest vincle. Actualment sóc terapeuta manual holística, educadora de massatge infantil i estudiant de Doula.


Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos requeridos están marcados *

Publicar comentario